gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY / TÁRSULATI TAGOK ÜZENNEK A BLOG OLVASÓINAK / NAGY FRUZSINA LILLA

2020.05.06. 19:04

   Sok mindent viccel próbálok elütni az életemben. Meglátni a jó oldalát a dolgoknak, poént csinálni a rossz eseményekből, kicsit édesebbé tenni ami keserű, azzal, hogy nevetek rajta. Ebben a helyzetben ez nem könnyű, sőt napról napra nehezebb. Az embert hatalmába keríti a szorongás, a félelem, a tehetetlenség, a düh, ami természetes ebben az időszakban. Viszont én hiszem, hogy szeretettel és humorral minden nehézség átvészelhető. Kívánok Önöknek is nevetésben gazdag, vidám napokat! Engedjék meg, hogy egyik kedvenc színészem Robin Williams soraival búcsúzzam: “You’re only given a little spark of madness. You mustn’t lose it.” (Az ember csak egy szikrányi bolondságot kap. Szóval ne veszítsék el!) Találkozzunk mihamarabb! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
Nagy Fruzsina Lilla

* Legközelebb Tóth Karolina gondolatait olvashatják.

2 hozzászólás
Idézet
2020.05.14. 17:04
Nagy Fruzsina Lilla

Köszönöm szépen! Nekem is sokszor eszembe jutnak ezek a gondolatok, meg több is ennek a kivételes embernek és színésznek a szavai közül és nem csak mostanában, de ebben a helyzetben egyre többször! Sok puszi!

Idézet
2020.05.09. 13:36
Mócsánné Nagy Ánes

Szívemből szóltál, Fruzsi! 

És jókor: már majdnem elveszítettem! :D

További sikereket, vigyázz te is! <3

Puszi: Áginéni

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások